Luminera

Luminera je deo lanca četiri preduzeća aktivnih na farmaceutskom tržištu poslednjih 40 godina. Zapošljava više od 180 ljudi koji su aktivno uključeni u inovativna istraživanja i razvoj u oblasti proizvodnje lekova, farmaceutskih preparata, medicinskih uređaja i kozmetike.

 

 

Luminera Derm Ltd je kompanija koja se posvetila istraživanju i razvoju inovativnih injekcionih medicinskih filera u oblasti estetske medicine. Na čelu kompanije je iskusan tim naučnika, koji su svoje doktorske diplome hemije, biologije i farmacije stekli na vodećim akademskim institucijama.

Luminera proizvodi poseduju CE i FDA sertifikate.

 

Kompanija radi po najvišim regulatornim standardima u skladu sa domaćim i međunarodnim direktivama; svi proizvodi su dobijeni po ISO 9001 i ISO 13485 standardima. Sirovine se nabavljaju od renomiranih dobavljača i sistematski proveravaju i prate kako bi se ispošto­vale sve tražene specifikacije. Svaka proizvodna serija izložena je strogim kontrolama na bakterijske testove, kao i kontrolama sterilizacije i sistema kvaliteta, čime se u potpunosti garantuje kvalitet proizvoda.

Kontinuirano praćenje kvaliteta tokom procesa proizvodnje, obezbeđuje plasman vrhunskih Luminera proizvoda na tržište.

 

Pogledaj proizvode